lizdo

Aikštėje Saulės Brezentu Stačiakampio Formos Patvarus Baseinas Apsaugos Padengti Šilumos Izoliacinės Plėvelės, Patalpų Ir Lauko Baseinas Rėmelį

Rating
€10.64 €8.72





Aikštėje Saulės Brezentu Stačiakampio Formos Patvarus Baseinas Apsaugos Padengti Šilumos Izoliacinės Plėvelės, Patalpų Ir Lauko Baseinas Rėmelį

Funkcijos: 1. Aplinkos šildymas: aukštos kokybės baseinas saulės brezentas, naudota aplinkai ir ekonomiškas šildymo vandens naudojant saulės energiją.Šildymo kaina buvo išsaugoti 70%.

2. Sumažinti vandens blackening: teigiamą poveikį saulės brezentas: vandens garavimą žymiai sumažėja, ir ji gali būti užkirstas kelias yra veikiami dulkių.

3. Paprasta ir lengva naudoti: dirbamos saulės brezentu sugeria šilumą iš saulės ir grąžina jį į vandens baseiną.Ši sąlyga sukelia spuogai ant dugno, kad yra tiesioginio kontakto su vandeniu.

4. Tinka bet kokio baseinas: Mūsų saulės brezentu gali būti supjaustytas į bet kokio dydžio.Ar tai yra apvalios arba kvadrato formos, auginamas saulės brezentas gali būti naudojamas bet kuriuo baseinas.

5. Aukštos kokybės medžiagos: Dėl naudojimo PE oro pagalvės ir medžiagos storis 120 µm, šilumos saugomi baseinas gali būti surinkti, todėl yra tik maži šilumos nuostoliai per naktį.

Techniniai duomenys:

Dydis(apie): plaukimo baseinas padengti (stačiakampio 300x200cm/118.11*78.74 in), plaukimo baseinas padengti (stačiakampio 260x160cm/102.36*62.99 in), plaukimo baseinas padengti (apvalus 244cm/96.06 in)

Svoris(apie): 400g, 300g, 350g

Medžiaga: burbulas pagalvėlė

Pakavimo Sąrašas:

1*Baseinas Saulės Brezentu

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Tipas: Padengti
  • Pavadinimas: Baseinas Saulės Brezentu
  • Featrue 2: Universalus
  • Featrue 1: baseinas priedai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: burbulas pagalvėlė
  • Modelio Numeris: Baseinas Saulės Brezentu