Kempingas & Žygiai

Vaiko Salono montavimo Rinkinys Vaikams Berniukų, Mergaičių Statybos Fort Kūrimo Rinkinys su Lazdele Link Sferos ir Telšių PUZ777

Rating
€23.87 €11.93





Vaiko Salono montavimo Rinkinys Vaikams Berniukų, Mergaičių Statybos Fort Kūrimo Rinkinys su Lazdele Link Sferos ir Telšių PUZ777 Aprašymas:

Savybės:

1.Vaikai linkę praleisti begalines valandas priešais jų ekranų vis daugiau ir daugiau.Šis poveikis gali trukdyti tinkamam vystymuisi savo smegenų pajėgumus ir gali būti jaučiamas per visą savo gyvenimą.

2.Žaidimas bus skatinti savo vaiko gebėjimus, išlaikyti juos nuo ekranų, o smagiai.

3.Tai yra rinkinys statybos lazdos ir jungiamieji rutuliai, kuri leidžia vaikams kurti struktūrą, jos įsivaizduoti.Jūsų vaikas galės skatinti savo kūrybiškumą ir įgyti pasitikėjimą savimi, matydami savo idėjas išsipildyti.

4.Lengva surinkti:komplekte yra pagamintas taip, kad kiekviena dalis yra lengva naudoti surinkimas ir disassembly.By pastato skirtingų struktūrų, vaikas taip pat plėtoti savo rankų judesių koordinavimą ir motorinius įgūdžius.

5. Plastiko naudojamas sustiprintas, kad atlaikytų visus mažai monstras.Rekomenduojama nuo 5 metų ir daugiau iki kanalo vaikus, o skatinti savo proto.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Priedai: 36 rutuliai, lazdos 51

Dydis:75 x 37 x 94cm

Palapinė Spalva:Žalia/Mėlyna(atsitiktine tvarka)

Galimybė mokymas: vizija, protinį vystymąsi, rankinis smegenų, suvokti, rankomis akis koordinavimo, kitas sugebėjimas mokymo, interaktyvūs žaislai, vaikų ir tėvų bendravimas, palūkanų mokymo

Komplektą Sudaro:

Pasirinkimas 1:

1 set x Vaikui Salono Statybos Rinkinys(su Tentu)

Pasirinkimas 2:

1 set x Vaikui Salono Statybos Rinkinį(be Palapinių)

  • Laikiklis Kategorija: geležies strypas
  • Kategorijos: Dviguba Palapinė
  • Kilmės: KN(Kilmės)

  • Author: Ilshat Mif
  • Date: 2021-03-10
  • Very inaccurate, flimsy and very small hardly a child can fit
  • 1/5