Namų Elektronikos Priedai

Atsparus vandeniui Nešiojamą Povandeninio Sporto Selfie Stick Monopodzie Polių Kintama rankenos Nardymo Rankena Trikojo stovo, skirta GoPro HD Hero S

Rating
€5.40 €2.70





Atsparus vandeniui Nešiojamą Povandeninio Sporto Selfie Stick Monopodzie Polių Kintama rankenos Nardymo Rankena Trikojo stovo, skirta GoPro HD Hero S

Plastiko ir EVA medžiagos, todėl patvari & kompaktiškas ir Kišeninio Dydžio andLightweight su Nykščio Varžtą ir Reguliuojamas Riešo Dirželį.

Ekstremalių nešiojamas su Screwable Vandens nepraleidžiančios Endcap, lengva įdiegti.Antgaliai tiesiai į savo GoPro korpusas, be jokių adapterių reikia, stangrina saugiai.Didesnės fotografavimo galimybės, kalno " tilts 180 laipsnių.

Slankiojo rankenos bus išlaikyti savo GoPro jachtoje, kai pasineria arba panardinti į vandenį.Kai rankena plūdės yra užpildytas vandeniu, jis laikosi neutraliai, po vandeniu be priversti savo kelią į paviršių, o naudojamas be vandens kameroje ji pasiekia tikslą flotacija.Pareikšti saugos savo GoPro kamerą ir mėgautis įrašymo geriausius momentus užfiksuoti ar aplink vandens.

Apdorojimo programa, idealiai tinka keliauti, šeimos susitikimai, vaizdo dienoraščių, vaizdo dienoraščių, vestuvės, pobūviai, paplūdimyje, koncertai, aeronuotraukos, žygiai / kempingas, slidinėjimas, snieglenčių sportas, plaukimas, sporto renginius.Ar jūs esate giliai jūroje, nardymas, nardymas su vamzdeliu, nardymas, plaukiojimas, banglentės arba užsiimti kitomis vandens sporto veikla, kintama rankenos yra geriausias pasirinkimas už jus.

Suderinama su Gopro HERO1, HERO2, HERO3, HERO3+, HERO4 ir HERO5 Sesijos kameros, SJCAM (SJ4000, SJ5000, SJ6000, SJ7000, SJ8000), AKASO (EK5000 EK7000), Geekpro, Xiaomi YI Veiksmų, Fotoaparatus ir daug kitų pačioje mount veiksmų fotoaparatai Plūdės Kamera + Bacpac Screwable Vandens nepraleidžiančios Endcap Tiesiogiai GoPro Kameros Tvirtinimo Super-Patogus EVA Rankena Kišenėje Dydžio ir Lengvas 180Â Laipsnį Pakreipti Galvą su Reguliuojamu Riešo dirželį.

Tai kintama rankenos pritvirtinimas yra specialiai skirtas visoms Gopro Hero kamera, kai naudoti vandens sportas.

Minkštos, neslidžios medžiagos daro Tvarkytojas patogu laikyti ir suteikia daugiau saugios važiuojant šlapia danga.

Apdorojimo programa leidžia lengvai siekti savo fotoaparatą ir fotografuoti įvairiais kampais, ir reguliuojama riešo dirželis suteikia daugiau saugumo jūsų fotoaparato.

Prižiūrėtojui kintama rankenos padeda jums užfiksuoti pastovesnes filmuotą medžiagą, palyginti su laikydami fotoaparatą vertus, leidžia lengvai siekti savo fotoaparatą ir fotografuoti įvairiais kampais.

spalva: Juoda + oranžinė

Medžiaga: PC+EVA

Pakuotės Turinys:

1 * Kintama Rankenos Danga (be mažmeninės pakuotės)

1 * Nuimamas Galinis Dangtelis (Oranžinės Spalvos)

1 * Ilgas Varžtas

1 * Riešo Dirželis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Naudoti: tv, Oro Kondicionierius, Kompiuteris, Universalus, Projektoriai, Garso / Vaizdo Grotuvai, Fotoaparatas / Video Kamera, Garsiakalbis, Apšvietimas, Elektriniai Durų, Automatinės užuolaidos, Jungiklis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Belaidis Ryšys: "bluetooth"