Aprašymas:

AUTOMOBILIŲ galinių sėdynių ORGANIZATORIAI SAUGOJIMO:Multi-kišenėje laikymo, paprasta, patogu saugoti užkandžiai, vaikų žaislai, vandens buteliai, gėrimų, knygų, žurnalų ir pan.Reguliuojamas viršaus ir apačios, dirželiai lieka ir iš kelio, kad priekyje sėdintis keleivis ir vairuotojas nesijaučia juos.

Patvarių MEDŽIAGŲ:aukščiausios kokybės 600D poliesterio, puikiai saugo jūsų sėdynės nuo įbrėžimų, išsiliejimas, dėmes, nusitrinti ženklų, purvo, purvo ir gauti susidėvėjęs.Idealiai tinka tiems, kurie su vaikais ir naminiais gyvūnais, kaip gerai!Sumažinti žalą, nuo avalynės ir išlaikyti automobilio apmušalų daugelį metų ateiti.

ŽMOGIŠKAS DIZAINO:lcd kilimėliai gali turėti iki 10" mobiliuosius įrenginius, puikiai tinka iPad ir planšetinių kompiuterių.Ekrano tabletės yra gerai matomas pro skaidrų kišenėje.Taip pat galite valdyti prietaisą, kuris yra kišenėje, puikiai tinka vaikams ir galinės sėdynės keleivių pramogų.

ATEITYJE KILIMĖLIAI:Lengva valyti purvinas spausdina ant jų tiesiog reikia drėgnu skudurėliu išvalyti jį.Atsparus vandeniui ir mašina - audinys lengva priežiūra.

UNIVERSALUS pritaikymas:Tai ateityje kilimėliai, automobilių sėdynės raštas bus padengti jūsų backseat visiškai ir lengvai su puikus dydžių.Tinka daugumai automobilių, transporto priemonių, sunkvežimių, mikroautobusų ir VISUREIGIŲ.

Techniniai duomenys:

Produkto:Specifikaciją

Medžiaga:PVC audinio

Matmenys:24" x 16"/63cm*43cm

Kišenėje iPad:9.8" x 7.2"/25cm*18cm

Pakuotė:

1x Automobilis Auto galinės Sėdynės Organizatorius

  • Medžiagos Tipas: PVC audinio
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Sėdynės Atlošo Krepšį