Women's Glasses

Uv400 Naktį Dviračiu Jojimo Vairavimo Akiniai, Sportas Akiniai Nuo Saulės, Akiniai Poliarizuoti Akiniai Vyrams, Moterims, Žvejyba, Kempingas, Žygiai Akiniai

Rating
€0.40 €0.29





Savybės:

1. Stilingas ir patvarus: rėmo konstrukcija, aišku, apačioje laukas.Polikarbonato lęšiai ir rėmai yra atsparus smūgiams, įbrėžimams atsparus, patvarus ir atsparus lūžimo.

2. Penkių keičiamieji objektyvai: Visi lęšiai yra 100% UV400 apsauginio padengimo blokuoti 100% kenksmingų UVA ir UVB viskozė.Atkuria tikrąjį veidą, pašalina atspindėtos šviesos ir išsklaidytos šviesos, todėl dekoracijos aiškiau ir saugoti akis.Pagrindinė spalva objektyvas spalva, objektyvas, geltona, tinka nakties veikla, apvalus akmuo spalva poliarizuota, tinka vairuotojo ir kita veikla.

3. Reguliuojamas, nuimamas nosies padas: aukšto tankio dervos nosies pagalvėlę galima pakeisti, kad tilptų bet kokio dydžio, tiesiog išspausti arba padaryti daugiau kreivių geriausiai tinka.

4. Tampus įterptųjų Moya rėmas: skirtas sausgyslės sporto entuziastai, lygus paviršius leidžia jums jaustis patogiai, todėl stiliaus aiškiau, ir leidžia jums visiškai mėgautis visų sporto rūšių.Apvalios gumos kiekvienoje pusėje apsaugo lęšį nuo subraižymo.

5. Geras anti-stumdomas veiklos Reguliuojamas dirželis: Patogūs, tvirti, saugūs nustatyti savo akinius, nebus nukristi lengvai, nebereikia nerimauti akiniai slydimo, kai prakaitavimas ar nuleisti akis.Tinka visų galvų ir formų.

Aprašymai:

1.UV400 saugos objektyvas: nebus pertraukos, kreko arba rūdžių, užkirsti kelią ultravioletinės spinduliuotės.

2. Universalumas: Lengvas dizainas yra idealus motociklus ir dviračius, važiavimo, bėgimo, žvejyba, lenktynės, slidinėjimas, žygiai, žygiai arba) kitų veiklos lauke.Dizainas yra stilingas, ir rėmeliai ir lęšiai yra daug spalvų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas +Derva

Rėmo Medžiaga: Plastikas

Spalva: juoda+balta, juoda, pilka, juoda+geltona, arbatos spalva, juoda+pilka

Lęšio storis:Apie 1,1 mm/0.04 colių

Lęšių plotis: Apie 42mm/1.7 colių

Tilto plotis: Apie 150mm /5.9 colių

Kojų ilgis: Apie 120mm/4.7 colių

Type1: Juodas rėmelis + balta plėvele

Type2: Juodas rėmelis + pilka gabalas

Type3: Juodas rėmelis + naktinio matymo geltona plėvele

Type4: Arbata rėmas + arbata gabalas

Type5: Mėlynas rėmelis + pilka gabalas

Pakuotė:

1 * akinių rėmeliai

2vnt * Akinių lęšių rinkinys

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti dabartinių spalvų elemento.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

  • Lenses Material: Plastikiniai
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: WT1823301
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lytis: Unisex

  • Author: Kjsddasa
  • Date: 2021-06-01
  • All OK
  • 5/5