modname=ckeditor

Magnetas diskai vibruojantis tiektuvą.Kontrolierius priima tiristoriaus analoginės įtampos reguliavimas technologija, ir išėjimo įtampa yra 0-99% įvesties įtampos.Tuo pačiu metu, jis prisitaiko prie įvairių įtampos sistemų pasaulyje.Išėjimo signalo gali pasirinkti visą banga ir pusė bangų veikimo režimą, atitinkantį vibracijos dažnio vibracijos disko 50Hz. /100Hz ir 60Hz/120Hz.

Kontrolierius priima aliuminio lydinio korpusas, kuris yra gražus ir patvarus, ir turi gera šilumos išsklaidymo.

Skirtingų vibracijos diskus, yra du išėjimo srovė funkcijos: 3A dėl bunkerių iki 500mm ir 5A už bunkeriai per 500mm.

Techniniai Parametrai:

a.Darbo įtampa: AC 85-260V

b.Įėjimo dažnis: 50 arba 60 Hz

c.Maksimali išėjimo srovė: 3A/5A

d.

Išėjimo įtampos signalo pasirinkimas: visą banga / pusė banga

e.

Išėjimo įtampa diapazonas: 0-99% įėjimo įtampa

f.Išvesties prievadas: Φ16 3-core aviacijos lizdas

Atsargumo priemonės:

*Įsitikinkite, kad išjungti galios priimant ryšio operacijos

* FG terminalo valdytojas žaliava turi būti tinkamai įžemintas.Išvesties terminalas FG terminalas turi būti prijungtas prie disko vibracijos atveju.

* Šis valdiklis turi būti prijungtas prie 380V AC, kitaip jis sukels nepataisomą žalą vieneto!

* Kai reguliuojate išėjimo signalo kontrolės atrankos (full-banga/half-banga) jungiklis įrenginio viduje, įsitikinkite, kad išjungti maitinimo.

* Šis valdiklis turi būti naudojamas geros ventiliacijos ir šilumos išsklaidymo aplinkos, aplinkos temperatūra nuo -20 ° C iki 40 ° C.

* Šis valdytojas turėtų būti naudojami, kai nėra vandens lašeliai, garų, ne korozinis, degios dujos, skysčiai, ir ne plaukiojantis dulkių ir metalo dalelių.

*Šis valdytojas negali būti montuojamas atviroje aplinkoje.

*Šis valdiklis naudojamas tik ratai elektromagnetinis vibravimo šėrimo įranga, ir neturėtų būti naudojami kitais tikslais.

* Jei prietaisas blogai veikia, nebandykite remontuoti vienetas.Prašome kreiptis į mūsų kompanijos remonto ir remontas.Bendrovės produktai yra garantuotas vienerius metus.

Prijungimo instrukcijos:

Įvesties trijų-pin kištukas su vienfaziai KINTAMOSIOS srovės ir įžeminimo gnybto turi būti gerai pagrįstas.Išvesties sąsaja yra 3-core oro lizdas Φ16, įvesties pagrindinis lizdas pin 1 ir 3 yra prijungtas prie elektromagnetas, ir 2) pin, yra prijungtas prie disko vibracijos atveju (žemės).

Skydo aprašymas:

Yra maitinimo indikatorius ant skydelio vieneto, ir amplitudės valdymo rankenėlę viduryje skydelio.

Koregavimo instrukcijos:

Po instaliacijos yra įdiegta, reguliuoti išorės pilna-banga/half-banga valdymas pasirinkimo jungiklis, kiek reikia (gamyklinis yra pusė-bangos režimas), taip, kad ratai išėjimo veikia visą banga ar half-bangos režimas, ir reguliuoti amplitudės valdymo rankenėlę, kad Mažų padėtį (šalia masto 0).Įjunkite maitinimo jungiklį ir maitinimo indikatoriaus lemputė.Reguliuoti amplitudės valdymo rankenėlę (pagal laikrodžio rodyklę koregavimas norėdami padidinti galia, priešingai, prieš laikrodžio rodyklę koregavimas, siekiant sumažinti išvestis), taip, kad nieko plokštė veikia reikiamu vibracijos greitis.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS