Sex Toys

Varpos Plėtros Kremas Gelis Naftos Male Enhancement Didelis XXL Didintuvas Erekcija

Rating
€1.29 €0.87





Aprašymas:

100% Brand new ir aukštos kokybės

Ar DIDELIS XXL faktiškai dirba?

Jūs bet jis tai daro.Mes jau padėjo tūkstančiams, vaikinai, kaip jūs visame pasaulyje, pasiekti didesnės, stipresnės ir ilgesnės erekcijos.Kaip viena iš geriausių penisplus kremai į rinką, tai yra greitai veikiantis sprendimas, jūs iš tikrųjų galite pasitikėti, siekiant maksimaliai padidinti ilgis, dydis ir galia savo erekcija.

Jos saugiai, tiesa?

Taip!DIDELIS XXL yra 100% saugus naudoti, ir yra pagaminti iš natūralių formulė.Jos skirtos ilgalaikiam naudojimui, ir visą žinoma, tai tik nuo trijų iki penkių vamzdžių.

Tačiau, jo nerekomenduojama naudoti daugiau nei du kartus per dieną, o geriausių rezultatų, nes varpos gali tik sugerti tiek daug produktų, daugiau galite įdėti nebūtinai reiškia, veiksmingesnis bus.

Kada galiu tikėtis rezultatų?

Jūs pradėsite matyti rezultatus greitai.Tiesiog taikyti DIDELIS XXL tiesiai į jūsų varpą, kartą ar du kartus per dieną ir stebėkite, kaip jūsų penis augs.

Kaip naudoti:

1. Nuplaukite penį ir nuvalykite sausai laikyti jį sausoje vietoje.

2. Paimkite reikiamą kiekį eterinis aliejus lašinamas ant varpos, ir patrinkite jį su savo rankas (venkite glans ir šlaplės angą), Laikykite varpą į savo rankas ir masažas jį aukštyn ir žemyn keletą minučių, kol ji yra visiškai absorbuojamas.Naudoti 1 kartą per dieną.

Pakuotė: 1Pc 10ml penisplus aliejus

Pastaba:

1. Ar ne tiesiogiai lašinamas ant šlaplės angą ir blizgesys.

2. Prašome plauti švariu vandeniu, jei bet koks diskomfortas po apliejimo.

3. Šis produktas negali būti naudojamas ant odos bėrimas arba abrased žaizdos ar alergija.

  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Elemento Tipas: Tepalai