Namų Dekoras

Mezgimo Undinė Plaukų Lankai Saugojimo Merginos Hairband Įrašus Žiburių Kabinti Organizatorius Juostelės Laikiklį Manė, Amatų Kūdikio Plaukų Aksesuarai

Rating
€8.15 €5.70





Mezgimo Undinė Plaukų Lankai Saugojimo Merginos Hairband Įrašus Žiburių Kabinti Organizatorius Juostelės Laikiklį Manė, Amatų Kūdikio Plaukų Aksesuarai

Aprašymas

1. Išvaizda: mielas undinė plaukų aksesuarai organizatorius, ilgų plaukų spalvos, neblunka.

2. Medžiagos savybės: dvigubo sluoksnio storio veltinis, storas ir tvirtas, gali būti išlyginti butas žemos temperatūros; vilna yra minkštas ir nėra susieta.

3. Apdailos detalės: Kaip kabinti organizatorius gumines juostas, montažą, turi būti lygus ir tvirtas; pasta yra įmonė; virvelę yra įmonė.

Savybės

1. Medžiaga: veltinis + vilnos. (Poliesteris)

2.Techniniai duomenys:

Bendras ilgis 34in/86cm*plotis 9,3/23.5 cm, plaukų ilgis 31in/78cm

3.Tikslas: išsaugoti plaukų aksesuarų mergaitėms, pavyzdžiui, bb įrašus/plaukų clips, plaukų juostos, Barrettes, hairgrips, plaukų segtukai, puikiai kūdikių mergaičių kawaii plaukų aksesuarų laikymo diržų.

4. Naudojimas: Papuošti mergaičių kambariai.Ilgai Vaivorykštė Undinė plaukų aksesuarai turėtojas priemonės daro kūdikių, vaikų kambarys mielas ir šiltas.

5. Kiti: dėl transporto priežasčių, jei produktas yra raukšlėta, lyginimo, esant žemai temperatūrai, gali būti išlygintas.

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: angel
  • Medžiaga: Tekstilės & Audinys
  • Stilius: Korėjiečių