lizdo

Mop Šluostės Reikmenys XiaoMi Roborock Dulkių Siurblys Robotas S7 / S70 / S75 / S7Max / S7MaxV / T7s / T7s Plius Mop Skudurai Dalys

Rating
€12.69 €8.38





Pranešimas

Prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad patvirtintumėte, kad jūsų prietaiso modelis yra atitinkamas tinka modelis, nurodyta šio produkto puslapyje, galite patikrinti, ar konkretus produktas modelio numerio lentele prie jūsų prietaiso apačioje (daug šlavimo mašinos turi labai panašius pavadinimus, todėl reikia atskirti pagal konkretaus modelio numeris), jei prašote grąžinti pinigus dėl jūsų pirkimo negerai produktą, jums bus atsakingi už grąžinimo siuntimo išlaidas.

1,Tai yra ne Xiaomi ar Roborock / iLife / Dyson / iRobot / 360 / Ecovacs / Conga originali / originalus produktai,ką mes parduodame, yra visiškai naujas pakaitines tipo.

2,pakuotę įeina visi rinkiniai rodomi paveikslėliai, kurį variantą pasirinkote virš.

3,Jei paketas prarado arba skaldytų tranzitu ,mes grąžinsime pinigus jums,jūs turėtumėte susisiekti su mumis artimiausiu metu.

4,Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Dulcevitae.lt.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

5,Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų.

6,Visi priedai mūsų parduotuvėje yra plaunamas.

Savybės

Šis Mop Rpg pakeitimas yra suderinama su Xiaomi ekologinės grandinės bendrovė - Roborock S7 seriją, T7 ir T7 Plius Robotų Dulkių Siurbliai.

Šis Mop Medžiaga pakeitimas yra suderinama su Roborock Sonic Mopping Technologijų VibraRise .

  • Tipas: Dulkių Siurblių Dalys
  • Modelio Numeris: FXXM-115
  • Prekės Pavadinimas: Fxaizl
  • Vakuuminis Dalis Tipas: Mop Šluostės
  • Kilmės: KN(Kilmės)