Savybės: 100% brand new, aukštos kokybės.Dizainas: kostiumas plonas, švelnus ir normalus plaukų tipams, 3 eilėmis dantų pateikti 3 kartus tūris, geras backcombing, erzinimas, sectioning ir apdailos plaukų, multi-ilgis dantų, tail šukos dizaino greitai atsiskyrimas.

Pareigos: tai tail šukos sukuria pilnatvę, in fine, plaukų tipo ir gali būti taikomi visą dieną dėl stiliaus ups, malonus naudoti kuriant tūris vakarą optikos ir up-dos

Nešiojamų atlikti: dėl šios medžiagos yra plastiko, tvirtas ir lengvas šukos, karščiui atsparus ir patvarus, nešiojamų galite atlikti bet kur.

Lengva naudoti: suskirstant srityse plaukų ir šukavimas prie plaukų šaknų link galvos, galite iš karto statyti aukštis ir apimtis savo stilių ar užpūsti.

Profesinės smulkiais dantimis Metalo Pin Šukuosenos, Plaukų Stilius Rat Tail Šukos Kirpėjas.

Plaukų Salonas, Kirpykla Profesija Kirpti, Dažyti Plaukai Pjovimo Plaukų Šukos Dviejų Spalvų Plastiko Nurodė Tail Šukos Pabrėžti Šukos.Aprašymas: Elementas, Tipas:Tail Šukos Medžiaga: Plastiko Spalva:Kaip nuotraukoje pavaizduota Dydis:20.5*3cm/8.1*1.2 Pakuotės: OPP Kiekis:1 Vnt Pakuotė: 1 Vnt ×Tail Šukos Pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas. 2.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Prekės Pavadinimas: KuZHEN
  • dydis: 20.5*3cm/8.1*1.2in
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Tail Šukos