Kulka Taškų:

1、Nėra Šilumos: Tai heatless plaukų plaukų lankelis, bus suteikti jums su naują būdą riesta jūsų plaukų.Tai suteiks jums gražus garbanos, nėra šilumos reikia.

2、puikios Kokybės: Šį karštį plaukų lankelis yra pagamintas iš EVA putų, todėl ji turi didesnį lankstumą ir variantiškumą, ir ne yra pagamintas iš šilko medžiagos, kuri gali geriau apsaugoti plaukus.

3、Jokios Žalos: Tai plaukų lankelio nereikia jokių elektros ar šilumos naudojimą.Jūs galite lengvai PASIDARYK pats savo šukuosena, nesukeliant jokios žalos jūsų plaukams.

4、Ilgai Dydis: Priemones, apie 120cm/47.24 colių ilgio, tinkami daugumai plaukų tipams, puikiai tinka ilgas, storas, arba iš švelniavilnių plaukų.Puikus plaukų formavimo įrankis, skirtas padėti jums sukurti gražus garbanos laisvai.

5、Reguliuojamas Dizainas: heatless hair curler priima mygtuką dizainas, kuris gali būti koreguojami pagal jūsų galvos apimtis, todėl, kad jūs galite rasti labiausiai patogus būdas lengvai purus ir gražus garbanos.

6, Patogus ir Nešiojamieji: Patogu naudoti namuose ar nešiotis, kai jūs einate.Tinka sausų arba drėgnų plaukų.

Kaip Naudoti : Riesta jūsų plaukų su plaukų garbanojimo juostelės prieš miegą, wrap savo plaukus aplink 2 garbanoti juostos, jas ištaisyti mygtukai, ir tada apvyniokite aplink galvą.Kai jums pabusti ryte, jūs galite turėti nuostabios garbanos be išlaidų papildomo laiko.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: EVA putos + plastikas + audinys

Garbanoti geležies ilgis: apie 120cm/47.24 colių

Produkto grynasis svoris: apie 45g

Pakavimo Sąrašas: 1*Heatless Garbanoti Lazdele

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • dydis: 1cm
  • Elemento Tipas: Other020
  • Kiekis: 1pcs
  • Medžiaga: Putų
  • Taikoma plaukų: Normalus plaukai
  • Tipas: Putų Volai